DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri °C

AYBABA’DAN İLK AÇIKLAMA

AYBABA’DAN İLK AÇIKLAMA
REKLAM ALANI
11.10.2019
461
A+
A-

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İyi başlamak kazanarak başlamak istiyoruz. Eğer öyle olursa bu kadro ve şehir kafasını kaldırır. İyi bir yerlere gelir diye düşünüyorum” dedi.
Yeni teknik adam Samet Aybaba yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Şehir çok gelişmiş. İçindeki insanlar hep aynı hepsi dost. Hep birlikte hareket eden insanlar. Yürekleri, gönülleri zengin insanlar. Bende burada olmaktan son derece mutluyum. Takımın pozisyonunu biliyorsunuz. Sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Türk futbolu aslında ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçte. Kulüplerimizin çoğunun bu anlamda sıkıntıları sorunları var. Bizim kulübümüzde var. Oyuncularımız ile dün sohbet ettik. Onlarda ekonomik anlamda sorunları olduğunu bize ilettiler. Bir de tabi kötü bir başlangıç futbolda kötü başlangıç sonrası çabuk önlem alınmazsa veya oyuncular farklı motive edilmezse süre sürekli hale geliyor. Bu işler geliştikçe onlarında performansı gelişecektir diye düşünüyorum. İyi bir kadromuz var. Doğru kullanıp çok çalışacağız ve birlikte hareket edeceğiz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu sadece benim çözebileceğim bir iş değil, herkesin katkı vermesi gerekiyor. İyi başlamak kazanarak başlamak istiyoruz. Eğer öyle olursa bu kadro ve şehir kafasını kaldırır. İyi bir yerlere gelir diye düşünüyorum”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.