DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri °C

KOCASİNAN BELEDİYESİ, EVLENEN ÇİFTLERE 4 YILDA 13 BİN 270 ADET NİKAH SETİ HEDİYE ETTİ

KOCASİNAN BELEDİYESİ, EVLENEN ÇİFTLERE 4 YILDA 13 BİN 270 ADET NİKAH SETİ HEDİYE ETTİ
REKLAM ALANI
12.11.2019
433
A+
A-

Evlenen çiftlere ‘Nikah Seti’ hediye eden Kocasinan Belediyesi, ilçe sakinlerine 4 yıl içerisinde toplam 13 bin 270 adet Nikah Seti Hediye etti. 

Evlilik kurumunun devam etmesi ve aile bağlarının güçlenmesi için projeler üreten Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilikte de örnek oluyor. Evlenen çiftlere ‘Nikah Seti’ hediye eden Kocasinan Belediyesi, ilçe sakinlerinin en mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor. Genç çiftlerin yuva kurması için her turlu fedakarlık örneği gösteren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise fırsat buldukça evlenen çiftlere sürpriz yaparak nikahlarını kıyıyor.

Başkan Çolakbayrakdar, ailenin toplumun çekirdeği olduğunu vurgulayarak, “Kocasinan belediyesi olarak bizler yeni yuvaların kurulmasına vesile oluyoruz. Yeni evlenen çiftlerin ve ailelerin mutlu zamanlarında yanlarında olmamız bizleri mutlu ediyor. Modern nikah salonuyla genç çiftlere, hayatlarının en mutlu anını yaşadıkları nezih bir ortam sunuyoruz. Ayrıca çiftlere içinde; Kur’an-ı Kerim, aile ilmihali, lokum, kahve, fincan takımı ve Türk Bayrağı bulunan ‘Nikah Seti’ hediye ediyoruz. Gençlerimizin daha huzurlu ve daha mutlu yuva kurmaları için her zaman yanlarındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Vatanımızın birliğini muhafaza edecek, milletimizin bütünlüğünü koruyacak ve kutsal değerlerimize sahip çıkacak bir aile yuvası olmasını Allah’tan niyaz ediyoruz. Evlenen bütün çiftlerimize sevgi, saygı ve anlayış içinde huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.”  ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesi Nikah Salonu’nda evlenen çiftler, unutulmaz anlarını ölümsüzleştirmek için aileleriyle birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor.


REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.