DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri °C

BOĞAZLIYAN BELEDİYE BAŞKANINDAN BAŞKAN AKAY’A ZİYARET

BOĞAZLIYAN BELEDİYE BAŞKANINDAN BAŞKAN AKAY’A ZİYARET
REKLAM ALANI
28.11.2019
428
A+
A-

Boğazlıyan Belediye Başkanı ve Boğazlıyan Belediye Meclis üyeleri Kayseri pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ile birlikte Belediye Meclis üyelerinden Feramuz Bozoğlu, Uğur Paşaoğlu, Ömer Faruk Özalp, Zafer Aygüner, Ferhat Çil ve  Şükrü Çetindağ da katıldılar.

Ziyaret esnasında konuşan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar; Hüseyin Başkan bizim gemimizin kaptanıdır. Bizler gemimizin kaptanına  güveniyoruz, rotamızın düzgün olduğunu düşünüyoruz her zaman da bu rota da ilerlediği sürece her zaman Başkanımızın  yanındayız” dedi.

Coşar sözlerini şöyle sürdürdü; Biz Boğazlıyan Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Encümenlerimiz ile beraber Hüseyin Başkanımın yanında olduğumuzu, Hüseyin Başkanla her zaman beraber olduğumuzu ifade etmek amacıyla kendisine bir ziyarette bulunmak istedik kendisi de bizi kabul etti sağ olsun. Boğazlıyan Şeker Fabrikası Entegre Tesislerinin bağlı olduğu Kayseri Şeker’in Boğazlıyan’a katkıları çok büyük, Boğazlıyan’daki esnaftaki yansıması çok yüksek. Yatırım anlamında olsun, çalışma anlamında bölgede kalkınma anlamında çok katkıları var. o katkılardan dolaylıda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hüseyin Başkanımı seviyoruz, destekliyoruz her zaman yanındayız 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Boğazlıyan Belediye Başkanımız, Başkan yardımcımız ve Encümen üyelerimiz nezaket buyurdular çok teşekkür ediyorum.

 Kayseri Şeker’in bugün yeni logosunu da Boğazlıyan heyetiyle tanıtmış oluyoruz. Boğazlıyan demek ki bir ayrıcalığa sahip bir önceliğe sahip. Bunu da bu şekilde gerçekleştirmiş olduk.

 Kayseri Şeker’in Boğazlıyan’daki fabrikası 3 fabrikamızdan bir tanesi ve tabi çok önemli bizim için değerli. Boğazlıyan’da başarılı bir çalışma ortaya konuluyor, buna orada ki çiftçilerimiz çalışanlarımız birlikte sahip çıkıyor. Tabi Başkanımızın da ifade ettiği gibi aynı zamanda gerek Belediye Başkanlarımız gerekse siyasetçilerimiz gerekse kamu görevlileri ve bütün Boğazlıyan halkı oraya canı gönülden sahipleniyorlar. Bu da bizim Boğazlıyan’a olan ilgimizi sevgimizi daha fazla artırıyor. Boğazlıyan’la ilgili daha fazla şey yapılması gerektiği sonucunu da ortaya çıkarıyor. 

Allah kısmet ederse o tesis o fabrika Boğazlıyan’a bugüne kadar önemli katkılar sağlamış. Bundan sonra bu katkıları daha artarak devam etmesi gerektiğinin inancındayım. Biz başkanımızın da ifade ettiği gibi dalgalı bir denizde ama istikameti rotası doğru olan bir gemideyiz ve bu gemi hep birlikte bütün mürettebatıyla başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Gelişerek devam edecek Kayseri Şeker büyüyerek devam edecek bu büyümede hem orta Anadolu payını aldığı gibi hem de gerek Kayseri gerek Sivas gerek Yozgat’ın ilçeleri aynı zamanda tabi onun yanında Boğazlıyan’da payını almaya devam edecek.

 İstiyoruz ki, yatırımlardan kaçınıldığı ortamda biz daha fazla başarı ortaya kayalım daha fazla yatırım yapabilelim. Kapasitemizi daha fazla büyütelim daha fazla insanımız iş sahibi olsun bunu da istiyoruz. Bu destekler bizim çalışma şevkimizi, sorumluluğumuzu artırıyor. Ben bu hassasiyetlerinden dolayı desteklerinden dolayı değerli başkanımıza ve arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.