DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri °C

RADMEHR BROTHERS’IN HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK

RADMEHR BROTHERS’IN HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK
REKLAM ALANI
29.08.2021
881
A+
A-

Radmehr Brothers olarak tanınan Mobin ve Mohammad Radmehr kardeşler, karma dövüş sanatlarında yer aldıkları karşılaşmalarda başarı merdivenlerini sağlam adımlarla çıkmaya devam ediyor. İran’ın Batı Azerbaycan Eyaleti’ne bağlı Maku şehrinde 1997’de dünyaya gelen kardeş sporcular, İran’da başladıkları spor hayatlarına Türkiye’de devam ediyor. İran’dan Türkiye’ye gelerek Başkent Ankara’da kaldıkları üç yıl süresince çıktıkları karşılaşmalarda galibiyet elde eden iki kardeş, gelen teklifler üzerine spor kariyerlerine İstanbul’da devam ettirme kararı aldı. İstanbul’da yaşamaya başlayan Radmehr Brothers, karma dövüş sanatlarının yanı sıra boksta da çalışmalarını sürdürüyor. Radmehr Brothers’ın hedefi ise dünyaca ünlü UFC, WBC ve Glory Kickboxing müsabakalarına çıkarak dünya şampiyonu olmak.


Radmehr Brothers


BAŞARININ SIRRI: DÜZENLİ İDMAN, DİSİPLİNLİ YAŞAM


Kendilerine tüm zamanların en iyi boksörü olarak kabul edilen Muhammed Ali ve karma dövüş ustası Khabib Nurmagomedov’u örnek alan Radmehr Brothers, çıktıkları karşılaşmalarda aldıkları elde ettikleri başarılarının formülünü ‘düzenli idman ve disiplinli bir yaşam’ olarak açıklıyor. 183 boy ve 81 kilodaki Mobin Radmehr ile 184 boy ve 86 kiloda Mohammad Radmehr, azimli ve kararlı bir şekilde her gün sabah 06.00’da başladıkları idmanları, gün boyu düzenli bir şekilde sürdürüyor. İkiz kardeşler, “Her an ringe çıkmaya hazırız” diyor.


KENDİ ZAFERİNİ KENDİN YAZABİLİRSİN


İran’da ve Türkiye’de çıktıkları karşılaşmalarda çoğu nakavtla büyük dereceler elde eden Radmehr Brothers, hedeflerinin ise dünyanın önemli organizasyonları arasında yer alan World Boxing Council (WBC), Glory Kickboxing ile Ultimate Fighting Championship (UFC) karşılaşmalarında ringe çıkmak olduğunu söylüyor. Hedeflerinin peşinden gitmekte kararlı olduklarına vurgu yapan ikiz kardeşler, azmin zaferini göstererek başarı hikayesi yazmak istediklerinin altını çiziyor ve “Bir insan başarılı olmak ve zafere ulaşmak istiyorsa, önce inanmalı daha sonrasında ise çok sıkı çalışmalı. Kendi zaferini kendin yazabilirsin. Bizler de başarılı olacağımıza ve zafere ulaşacağımıza inanarak çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz” diye konuşuyor. Radmehr Brothers, “Güç her zaman bizde çünkü Allah bizimle” ifadesini kullanıyor.

Radmehr Brothers


PROFESYONEL MAÇLARDA BÜYÜK BAŞARILAR


İran’ın Batı Azerbaycan Eyaleti’ne bağlı Maku şehrinde 1997’nin aralık ayında dünyaya gelen kardeş sporcular, küçük yaşta spora başladı. Muay Thai, Kick Boks gibi karma dövüş sanatlarında kendilerini geliştiren Radmehr Brothers, profesyonel maçlara çıkmaya başladı.


*2014 İran Kick Boks Şampiyonası’nda 32 il arasında düzenlenen maçta çıktıkları dört maçta rakiplerini yenerek birinci oldular.


*2015 ve 2016 yıllarında İran’da düzenlenen Muay Thai Şampiyonası’nda yine birinciliği elde ederek İran Milli Takımı’na girerek çeşitli yarışmalarda dereceler elde ettiler.


*2018 yılında düzenlenen ve 18 ülkenin sporcularının katıldığı 3. Uluslararası Süper Sabaki Organizasyonu’nda çıktıkları 3’er maçta rakiplerini devirerek birinci oldular.


*2020 yılında Türkiye MMA Federasyonu’nun düzenlediği ve 150 sporcunun mücadele ettiği MMA Ankara Turnuvası’nda kendi kategorilerinde birinciliği elde ettiler.


*2021 yılında düzenlenen ve 27 ülkenin sporcularının katıldığı Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası’nda Mobin Radmehr ikinciliği kazanırken, Mohammad Radmehr üçüncülüğü elde etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.