DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri °C

PALANCIOĞLU KAPALI ÇARŞI’YI İNCELEDİ

PALANCIOĞLU KAPALI ÇARŞI’YI İNCELEDİ
REKLAM ALANI
03.05.2019
500
A+
A-

Melikgazi  Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri’nin; banka, alışveriş, kuyumculuk, giyim ve toptan gıda gibi her türlü ticaretin Melikgazi bölgesinde gerçekleştiğini ifade ederek,  çarşı bölgesinin Kayseri ticaretinin kalbi olduğunu söyledi.

         Osmanlılar zamanında yapılan kapalı çarşılar arasında İstanbul Kapalıçarşı’dan sonra en büyüğü olarak kabul edildiğini belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “Kayseri Kapalı Çarşı bugünün modern alışveriş merkezleri niteliğindedir. Osmanlı’nın yatay alışveriş merkezi ile Kayseri halkına 620 yıldır hizmet vermektedir. Yerleşmiş bir kültürün mirasını bu çarşılar taşımaktadır. Ticaret merkezi olması yanında Kapalı Çarşısı dünya mirası arasında yer almaktadır.  Modern alışveriş ve çok katlı çarşıları ile eski ve yeni ticaret merkezi aynı anda hizmet vermektedir. Bölge şehri Kayseri için ayrı bir önem arz eden Kapalı Çarşı esnafımızı ziyaret ederek, yapılan çalışmaları değerlendirdik.” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.