DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri °C

Melikgazi Belediyesi BESK!e Kayseri Ticaret Borsasından Destek

Melikgazi Belediyesi BESK!e Kayseri Ticaret Borsasından Destek
REKLAM ALANI
10.12.2019
760
A+
A-

2019 -2020 sezonu için Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış engelli sporcu ve yönetimi makamında kabul etti.

    Borsa başkanı Recep Bağlamış’tan anlamlı destek. Bağlamış, “Biz odamız ve yönetim kurulu olarak her alandaki engelli kardeşlerimize destek olmaya çalışıyoruz. Özellikle spor yaparak başarılar elde eden şehrimizi gerek uluslararası arenalarda milli formalarla gerekse liglerde gösterdikleri üstün gayretle en iyi şekilde temsil eden sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyor ve yanlarında olduğumuzu bildirmek isterim” dedi.  

Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve spor kulübü başkanı Faruk Şahin ise, “Özellikle Kayseri’nin ekonomisine yol çizen ve katkı sağlayan odalarımızdan ticaret borsası başkanımızın ve değerli yönetiminin bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı minnet duyuyoruz. Bizler aldığımız her türlü desteği sahada başarıya döndürerek şehrimize ve destekçilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda bizleri makamlarında ağarlayan ve desteklerini esirgemeyen başkanımız Recep Bağlamış beye çok teşekkür ederiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.